Facebook
Twitter
Momentan cosul dumneavoastra este gol.
Newsletter

Introdu numele si adresa ta email pentru a primi cele mai noi oferte ale GIFTPLANET


Cum cumpar?

Cum cumpar?


1. Cum cumpar?
- online;
- telefonic,
- email.

Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi. Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:
- Date de contact : informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.
- Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda.
Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul "In curs de confirmare". In momentul procesarii comenzii de catre echipa noastra, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii "Comanda confirmata".
Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica
Telefonand la numarul 0752864231,un agent de vanzari al GiftPlanet.ro va va prelua comanda.


Comanda prin email
In sectiunea contact puteti trimite comanda dumneavostra folosind formularul "Trimite un mesaj" - Seleclati departamentul: "Vanzari"
- Completati adresa dumnevoastra de e-mail
- Mesaj: completati datale dumneavoastra (nume, prenume, numar de telefon) si produsul/produsele pe care le doriti.
Nu exista valoare minima pentru o comanda.
Recomanda acest articol Tipareste pagina