Facebook
Twitter
Momentan cosul dumneavoastra este gol.
Newsletter

Introdu numele si adresa ta email pentru a primi cele mai noi oferte ale GIFTPLANET


Returnare

Politica de returnare

Daca nu sunteti multumiti de calitatea produselor cumparate din magazinul nostru online, puteti returna produsele in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului de catre client (conform OUG nr. 34/2014 – privind drepturile consumatorilor), fara nici o explicatie, iar noi va vom returna intreaga suma platita de dvs.

In conformitate cu prevederile legii mai sus mentionate, costul livrarii produsului returnat catre noi va fi acoperit de dvs.

Cum trebuie procedat pentru a returna un produs si a primi banii inapoi:

1. Ne trimiteti produsul pe care doriti sa il returnati (recomandabil prin curier), la adresa Str. Calea Mosilor, nr. 225, sect.2, Bucuresti;

2. La primirea coletului, noi vom trimite catre dvs. banii aferenti contravalorii produsului. Astfel, in termen de 48-72 de ore de la momentul trimiterii coletului catre noi veti intra in posesia banilor (termenul maxim legal este de 14 zile calendaristice de la data la care am fost informati de catre client ca se retrage din contract);

3. In cazul in care trimiteti produsul pe care doriti sa il returnati prin curier, este necesar sa il trimiteti cu valoare de RAMBURS, egala cu valoarea produsului pe care doriti sa il returnati. Astfel, cand ne este livrat coletul de catre curier, noi vom plati suma de RAMBURS curierului, care va va aduce banii cash a doua zi dvs.

Este recomandabil ca produsul returnat sa fie in cutia sa originala, impreuna cu factura si certificatul de garantie.

Pentru mai multe informatii despre procedura de returnare va rugam sa ne contactati la urmatorul numar de telefon 0752864231 sau la adresa de email: office@giftplanet.ro.

Cum trebuie procedat daca optati pentru schimbarea produsului achizitionat cu un alt produs:

1. Ne trimiteti produsul pe care doriti sa il schimbati (recomandabil prin curier), la adresa Str. Calea Mosilor, nr. 225, sect.2, Bucuresti;

2. La primirea coletului, noi vom trimite catre dvs. produsul nou solicitat de dvs. pentru inlocuirea celui vechi . Astfel, in termen de 48-72 de ore de la momentul trimiterii coletului catre noi veti intra in posesia noului produs;

- In cazul in care valoarea noului produs este mai mare decat cea a produsului comandat initial, diferenta va fi achitata la curier, in momentul in care primiti noul colet;

- In cazul in care valoarea noului produs este mai mica decat cea a produsului comandat initial, va vom trimite diferenta de bani in coletul ce contine noul produs solicitat.

Pentru mai multe informatii despre procedura de schimbare va rugam sa ne contactati la urmatorul numar de telefon 0752864231 sau la adresa de email: office@giftplanet.ro.

Informații pentru consumatori

Aveţi dreptul de a returna produsele, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând cu primirea produsului.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivoca,trimisa pe mail la office@azoro.ro.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiata.


Recomanda acest articol Tipareste pagina